Loodgieter Voorschoten

Ontstoppingsdienst in Voorschoten

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Een loodgieter in Voorschoten gezocht?

Wenst u in Voorschoten gebruik te maken van een vakkundige loodgieter? Van der Hoek Installatiebedrijf is uw professionele loodgietersbedrijf. Wij bieden uitstekende loodgieterswerkzaamheden aan doordat wij jarenlange ervaring hebben. Is uw wc, afvoer of riool verstopt? Dan komt onze ontstoppingsdienst graag bij u langs. Ons ontstoppingsbedrijf gaat zorgvuldig te werk! Moet er een riolering vervangen worden? Dan kunt u het aanleggen van riolering ook aan ons overlaten. Wilt u meer weten over onze snelle service in Voorschoten? Neem dan direct contact met ons op. Bovendien kunt u ook voor grotere projecten bij ons aankloppen. Bent u van plan uw badkamer te renoveren of te vernieuwen? Schakel dan Van der Hoek Installatiebedrijf in.

Van toilet verstopt tot aan riolering aanleggen

Ons installatiebedrijf is u in Voorschoten bij verschillende werkzaamheden van dienst. Wij voeren voor u het cv-ketel onderhoud uit. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u graag zo lang mogelijk gebruik wilt maken van uw cv-ketel. U moet dan regelmatig onderhoud uitvoeren. Is het tijd dat uw cv-ketel vervangen wordt? Dan komen wij deze graag bij u in Voorschoten installeren. Voordat u een nieuwe cv-ketel aanschaft, adviseren wij u graag over de verschillende typen en merken. Bovendien kunt u ons ook voor uw badkamerrenovatie en overig loodgieterswerk in Voorschoten inschakelen. Het werk ligt bij onze professionals in goede handen. Wij voeren ons werk met zorgvuldigheid uit. Heeft u een lekkage in Voorschoten ontdekt? Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf voeren graag een lekdetectie bij u uit. Wij vinden het belangrijk dat de oorzaak wordt aangepakt zodat het probleem niet herhaald wordt. Van der Hoek Installatiebedrijf is uw specialist.

Met spoed een loodgieter in Voorschoten nodig?

Heeft u met spoed een loodgieter in Voorschoten en omgeving nodig? Heeft u last van een verstopte riolering? Moet er rioolreiniging uitgevoerd worden? Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op: 079-3610943. Onze rioolservice komt graag bij u langs om de verstopping te verhelpen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

Meer weten? Neem contact op

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diverse diensten? Betreft het een spoedgeval in Voorschoten en omgeving? Neem direct contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken via 079-3610943. Heeft u verdere vragen over onze werkzaamheden? Dan kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Onze specialisten komen dan spoedig bij u in Voorschoten langs.