Loodgieter Rijswijk

Ontstoppingsdienst in Rijswijk

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

De vakkundige loodgieter

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor uw loodgieterswerkzaamheden in Rijswijk? Dan bent u bij Van der Hoek Installatiebedrijf aan het juiste adres. Door onze ervaringen hebben wij voor elk probleem een passende oplossing. Van der Hoek Installatie wil niet alleen uw probleem tijdelijk oplossen. Wij zoeken naar de oorzaak, zodat u in het vervolg geen problemen meer ervaart. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Betreft het een spoedgeval? Neem direct contact met ons op. Onze specialisten komen bij u in Rijswijk en omgeving zo snel mogelijk langs.

Van verstopte afvoer of wc tot aan aanleggen riolering

Bent u benieuwd naar wat Van der Hoek Installatiebedrijf voor u in Rijswijk betekent? Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf bieden veel werkzaamheden aan omtrent rioolservice. Heeft u last van verstopping? Bijvoorbeeld een verstopte riolering, afvoer of wc? Dan komt onze ontstoppingsdienst graag bij u in Rijswijk langs. Zo voert Van der Hoek Installatiebedrijf ook een rioolreiniging uit. Is rioolreiniging niet voldoende, maar moet de riolering vervangen worden? Of moet er een nieuwe riolering aangelegd worden? Dan kunt u dit ook gerust aan ons overlaten. Wanneer uw riool verstopt is, is het van belang dat dit snel opgelost wordt om lekkage te voorkomen. Heeft u al last van lekkage in Rijswijk? Dan komen wij graag bij u langs voor een lekdetectie. Schakel ons als ontstoppingsbedrijf in voor al uw verstoppingen!

Onderhoud uw CV

Wanneer u een cv-ketel heeft aangeschaft, is het begrijpelijk dat u daar zo lang mogelijk mee wilt doen. Om dit te kunnen realiseren, is het van belang dat u tijdig uw cv-ketel laat onderhouden. Mogelijk moeten er dan nieuwe onderdelen worden aangeschaft. Dit zal er echter wel voor zorgen dat de levensduur van uw cv-ketel langer wordt. Van der Hoek Installatiebedrijf komt graag bij u in Rijswijk langs voor een grondige inspectie van uw cv-ketel. Is het al enige tijd geleden dat uw cv-ketel is nagekeken? Maak dan direct een afspraak met een van onze loodgieters!

Onze ontstoppingsdienst in Rijswijk?

Bent u op zoek naar een loodgieter voor uw loodgieterswerkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u in Rijswijk langs. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Betreft het een spoedgeval in Rijswijk en omgeving? U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 079-3610943 of mail naar ons op info@vanderhoekinstallatie.nl. Twijfel niet en kies voor Van der Hoek Installatiebedrijf. Al velen gingen u in Rijswijk voor!