Loodgieter Leiden

Ontstoppingsdienst in Leiden

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Afvoer verstopt
  • Lekdetectie
  • Lekkage
  • Riolering aanleggen of vervangen
  • Riool verstopt
  • WC verstopt

Bel 079 – 361 09 43!

Schakel onze loodgieter in Leiden in!

Heeft u last van lekkage? Of is uw wc of afvoer verstopt en bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Zoek dan niet verder en schakel Van der Hoek Installatiebedrijf in. Onze ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in het ontstoppen en aanleggen van riolering. Gelukkig komen wij niet alleen voor noodgevallen bij u langs. Ons doel is om met vakkundig loodgieterswerk juist minder aan te treden voor noodgevallen. Wij verzorgen ook volledige installatie van cv-ketels en uiteraard adviseren wij u over de langdurige en energiezuinige werking van de uitgekozen cv-ketel. Wij adviseren u over de vele merken, typen en modellen. Het is namelijk niet iets wat u iedere dag doet. Wilt u meer weten over onze rioolservice of wilt u graag advies? Onderstaand leest u er meer over. Of neem direct contact op via: 079-3610943.

Riool verstopt? Bel Van der Hoek Installatiebedrijf

Niets is vervelender dan een verstopte riolering. Wanneer een verstopping zich voordoet, is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk ontstopt wordt. Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf vervangen ook uw riolering wanneer rioolreiniging niet voldoende is. Wij maken gebruik van de beste en nieuwste materialen om zo het beste resultaat te leveren. Woont u in Leiden of omgeving en zijn uw afvoeren verstopt? Wij zorgen voor u in Leiden voor een snelle en effectieve oplossing!

Hulp bij lekkage in Leiden

Is er een lekkage ontstaan in uw pand in Leiden? Met onze lekdetectie komen wij graag bij u langs om te detecteren waar het lek vandaan komt. Wij komen graag bij u langs voor een snelle reparatie en houden de schade door lekkage beperkt. Onze 24/7 storingsdienst is voor cv lekkage, cv storing, gesprongen of verstopte leidingen en andere ongemakken. Wij verhelpen uw probleem direct of tijdelijk, waarna wij terugkeren voor een volledige reparatie.

Een badkamerrenovatie

Bent u ontevreden over uw badkamer in Leiden? Wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen of wilt u graag een badkamerrenovatie laten uitvoeren? Schakel Van der Hoek Installatiebedrijf in. Wij leggen voor u ook leidingwerk aan of maken aanpassingen in de badkamer. Bent u dus van plan om in Leiden of omgeving uw badkamer te renoveren of het huidige sanitair te vervangen? Dergelijke werkzaamheden kunt u ook met een gerust hart aan Van der Hoek Installatiebedrijf overlaten.

Schakel onze loodgieter in voor uw ontstopping

Neem direct contact op met Van der Hoek Installatiebedrijf als u last heeft van stank overlast. De kans is namelijk groot dat uw toilet of douche verstopt is. Misschien is uw riool gebroken? Door onze grondige riool inspectie en/of rioolreiniging, kunnen wij dit direct achterhalen. Neem direct contact op via 079-3610943 of mail naar info@vanderhoekinstallatie.nl. Wij van Van der Hoek Installatiebedrijf staan voor uw klaar voor al uw loodgieterswerk in Leiden en omgeving!