Cv ketel Rijswijk

Hét cv ketel installatiebedrijf van Rijswijk

Heeft u een cv ketel monteur nodig in Rijswijk? Van der Hoek Installatiebedrijf is volledig gecertificeerd en beschikt over ervaren vakmensen. Bij ons koopt u een cv ketel van een A-merk inclusief installatie voor een scherpe prijs. Ook voor cv onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar onze prijzen of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Betrouwbare en energiezuinige verwarming

Op zoek naar een betrouwbare cv ketel in Rijswijk voor uw woning of bedrijf? Wij hebben een grote collectie scherp geprijsde A-merken. Met een cv ketel van Intergas, Remeha, Vaillant of Nefit Bosch kiest u voor een betrouwbare moderne ketel met een laag energieverbruik. Goed voor het klimaat, maar ook om te besparen op uw energielasten. Het plaatsen van uw nieuwe cv installatie gebeurt door onze eigen cv monteur, en zit bij de prijs in. Zo bent u altijd verzekerd van een correcte aansluiting en de juiste afstelling voor maximale efficiëntie en comfort.

Cv ketel onderhoud en reparatie in Rijswijk

Een storing of defect aan de cv ketel van uw woning of bedrijf in Rijswijk brengt veel ongemak met zich mee. Zonder verwarming en warm water bent u al snel onthand. Met onze cv monteur hoeft dit niet langer dan nodig te duren dan nodig. Met een snelle reparatie heeft hij dat vlot voor u opgelost. Maar uiteraard voorkomen wij liever dat er een storing optreedt door uw ketel goed te onderhouden. Veel problemen kunnen namelijk worden voorkomen met periodiek onderhoud aan uw cv ketel.

Neem daarom bij aanschaf van uw cv ketel ook een scherp geprijsde abonnement voor cv ketel onderhoud in Rijswijk bij ons af. Dan komst onze cv monteur een of meerdere keren per jaar bij u langs om uw installatie in topconditie te houden. Door regelmatig onderhoud gaat uw cv installatie langer mee, worden koolmonoxide lekkages op tijd ontdekt, werkt uw ketel efficiënter (en daalt uw energieverbruik). En u voorkomt onnodige reparaties, doordat problemen op tijd worden opgespoord.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is uw ervaren cv installateur in Rijswijk. Wij zijn volledig gecertificeerd volgens de K25000 CO-Vrij gasketelwet. En we bieden u een ruime selectie A-merken cv ketels, inclusief montage voor een scherpe prijs. Onze pluspunten:

  • Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Betrouwbare en professionele service
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Meer weten?

Cv ketel installateur in Rijswijk nodig? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte en ontdek onze scherpe prijzen. Laat een bericht achter op ons contactformulier, dan hoort u snel van ons. Liever bellen of mailen? Dat kan via 079 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen.