Airco Berkel en Rodenrijs

Airco kopen en laten plaatsen in Berkel en Rodenrijs

Wilt u airconditioning kopen voor in uw huis of bedrijf in Berkel en Rodenrijs? En deze laten plaatsen door een gecertificeerde airco installateur? Van der Hoek Installatiebedrijf is dé aircospecialist! Bij ons vindt u alles op het gebied van airconditioning onder één dak. Airco’s van A-merken, advies op maat, vakkundige installatie en ook voor reparatie en airco onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en ook onze service is top. Meer weten? Vul voor een offerte of het stellen van een vraag vrijblijvend ons contactformulier in.

Airco kopen Berkel en Rodenrijs: welke airconditioning past bij u?

Wij snappen dat een airco kopen iets is dat u niet elke dag doet. Daarom zoeken onze experts dit helemaal voor u uit. Wij inventariseren uw wensen en selecteren voor u in Berkel en Rodenrijs de beste airconditioning binnen uw budget. Wilt u er behalve koelen ook mee ook mee verwarmen? Moet hij extra stil zijn in de slaapkamer? Of wilt u speciale filters die bacteriën, pollen en virussen uit de lucht filteren? We bespreken alle mogelijkheden en vinden het juiste model voor u is onze uitgebreide assortiment airconditioning van A-merken.

Airco installatie, onderhoud en reparatie door gecertificeerde airco installateur

Voor een goede werking moet uw airco in Berkel en Rodenrijs volgens de richtlijnen worden geïnstalleerd. Dat is onze gecertificeerde airco installateur wel toevertrouwd. Hij zorgt dat uw nieuwe airco op de juiste manier aangesloten wordt en dat alles naar behoren werkt. Daarnaast kunt u ook voor airco onderhoud en reparaties in Berkel en Rodenrijs bij ons terecht. Sluit een voordelig onderhoudsabonnement bij ons af en onze monteurs houden uw airco in topconditie!

Wij staan voor de beste kwaliteit en zijn daarom naast alle verplichte certificeringen ook STEK-gecertificeerd. Het STEK-certificaat toont aan dat wij als bedrijf vooruitstrevend zijn op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Waarom Van der Hoek Installatiebedrijf?

Van der Hoek Installatiebedrijf is dé allround airco installateur van de regio van Berkel en Rodenrijs e.o. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft op aircogebied: superieure airconditioning en monteurs voor het repareren, onderhouden en installeren van uw airco. Meer redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen:

  • Airco’s van A-merken
  • Betrouwbare en professionele service
  • F-gassen en STEK-gecertificeerd
  • Actief sinds 2015
  • Particulier en zakelijk

Neem contact met ons op

Wilt u een airco laten plaatsen in Berkel en Rodenrijs? Voor een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Of u belt of mailt u ons op 079 – 361 09 43 en info@vanderhoekinstallatie.nl. Ook voor vragen!